Uzkopšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

APU Genesis, SIA

Ganību dambis 24d-715, Rīga LV-1005
Produkti pārtikas un vides drošības kontrolei: Ātrie testi pārtikas drošībai. Ātrie virsmu tīrības testi. Testi pārtikas preču ražošanas HACCAP sistēmai. Mikrobioloģiskās barotnes. Gatavās mikrobioloģiskās barotnes. Virsmu tīrības testi. Antibiotiku testi. Ātrie antibiotiku testi pienam. Mikotoksīnu testi graudiem. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Piena skābuma testi. ATP testi. Virsmu tīrības testi. Ūdens tīrības testi. Ātrie ūdens tīrības testi. ATP testi. Laboratorijas iekārtas. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Luminometri. Krioskopi.

Kauf, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga, LV-1005
Apraksts: Saimniecības preču, higiēnas preču, kosmētikas, mazgāšanas, uzkopšanas līdzekļu vairumtirdzniecība.

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

AG Industrial, Industriālās šļūtenes

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Savienojumi::

* Camlock savienojumi * DIN 11851 savinojumi pārtikas rūpniecībai * STORZ savienojumi * TANK WAGON savienojumi * Ātrie savienojumi

Palīgmateriāli::

* Gumijas loksnes * Blīvauklas * PTFE lentes un materiāli * Blīvslēga blīvējumi

Industriālās šļūtenes::

* Ūdens šļūtenes * Gaisa šļūtenes * Pārtikas produktu šļūtenes * Ventilācijas šļūtenes * Šļūtenes pneimotransportam * Naftas produktu šļūtenes * Ķimikāliju šļūtenes * Tvaika šļūtenes * Šļūtenes betonam * Šļūtenes abrazīviem materiāliem * Smilšu strūklas šļūtenes * Šļūtenes krāsošanai * Šļūtenes ielu tīrīšanas iekārtām * Silikona šļūtenes

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Multiklips, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts:

SIA Multiklips teritoriju uzkopšanas tehnikas ražotāju pārstāvijas Latvijā un Baltijas valstīs. Piedāvājam augstas kvalitātes tehniku privātu un publisku teritoriju sakopšanai. Ventrac, Agria, AntaSWISS tehnikas pārstāvis Baltijas valstīs, Hoaf (tehnika cīņai ar nezālēm) pārstāvis Latvijā. Pārdošanas, rezerves daļas, serviss.

OK Progress, SIA

Alejas 5, Daugavpils LV-5401
Baseini, baseinu ķīmija, baseinu aprīkojums, baseinu apkalpošana. Baseinu automātikas montāža un apkalpošana. Tīrīšanas līdzekļi. Uzkopšanas līdzekļi. Ķīmiskās preces. Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi: virsmu mazgāšanai, virsmu dezinfekcijai. HARMSKO, Lovibond, Tintometr, Skuba, Kripsol, Chemoform, Banisol, Hipohlorīts,

Unis Ko, SIA

Dārzaugļu 1-106, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA “UNIS Ko", kā Eiropas pārtikas rūpniecības tehnoloģisko iekārtu ražotājupārstāvis, piedāvā nerūsējoša tērauda produkciju.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība